Гладния режим в Къщата никак не се понрави на фолк певицата Райна. Изпълнителката побесня снощи, щом разбра, че са останали без бюджет. Звездата заяви, че няма да стои в шоуто и да яде само солети заради прищевките на някои съквартиранти. И се постара да компенсира липсата на храна в Къщата с консумация навън.

Заради натоварената си програма, Райна почти всяка вечер е на концерт и редовно излиза от шоуто. А освен хонорара си, при участие певицата има право и на консумация. Така Райна сравнително лесно наваксва с храната и не й се налага да гладува като останалите съквартиранти. А фактът, че почти всяка вечер има концерт, й гарантира и сигурно меню.

Проблемът с храната се превърна в един от основните въпроси в шоуто, след като Джийсън и Пенка саботираха мисията. Киро от своя страна също реши, че няма да се прави на „Мистър Олимпия“ заради единия хляб и се облече само десет минути, след като се разходи по бански, за да пуснат затворниците.

На жените в Къщата гладът обаче не им се понрави и те направиха цяла драма от това. Златките дори стигнаха до елиминации, а Райна заяви, че няма да търпи да стои гладна заради прищевките на някои съквартиранти.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment