Катя от „Ритон” най-после може да се похвали, че е надминала в нещо Лили Иванова. Макар да няма нейните успехи на музикалната сцена, но на еротичния фронт я бие отвсякъде. Оказа се, че бюстът й е доста по-скъп от този на естрадната динозавърка. За да го разголи кокетно за мъжко списание Катя е взела цели 15 бона, което е рекорден хонорар за родното издание.

Преди 11 години Лили е получила едва 10 бона, за да позира на корицата на първия брой. Тогава звездата беше на 67 години и се щракна не толкова за пари, колкото за да погали егото си на вечно красива и неостаряваща звезда. За разлика от нея обаче Катя и половинката й Здравко доста са се пазарили, разкриват хора, работили по фотосесията, която тези дни взриви България.

Двамата имат солиден опит в продаването на огромния и естествен бюст на певицата, с който тя рекламира от години световно известна марка бельо. За това й не се съгласили лесно и за без пари да разголят „ритонките”, както поколения любители на женската еротика, наричат гърдите на Катя. „Още през 80-те години искаха да ме снимат гола в киното. Тогава отказах и се разминах с кариерата на актриса.

Преди 10 години ме поканиха в „Плейбой”, но аз прецених, че имам и други качества, освен че гола изглеждам добре”, обяснява Катя. Този път тя приела, защото снимките са еротични, но не и голи, а и броят бил юбилеен.

източник: pik.bg

Leave a Comment