С*кс иконата Памела Андерсън отпадна от риалити шоуто „Dancing оn ice“ в неделя, след като огромните и гърди изиграха лека шега.

По време на изпълнението на лед на „спасителката на плажа“ презрамката на роклята й се смъкна, като показа онова, с което е известна по целия свят.

Актрисата видимо се смути от ситуацията и се опита прикрие бюста си, който бе украсен с две сребърни кръгчета за зърна.

„Гърдите са виновни за моя провал“, каза Памела Андерсън, цитирана от британският вестник „Сън“.

Спасителката бе отстранена от шоуто „Dancing On Ice“, след като не успя да продължи в следващия кръг заедно с партньора си в танците върху лед Мат Евърс. Бях се съсредоточила единствено върху бюста си и това ме разсея, посочи силиконовата бомба, цитирана от таблоида. Това обаче не е единственият проблем пред звездата от сериала „Спасители на плажа“.

Андерсън призна, че има нужда от промиване на мозъка. Смятам да се върна към психотерапията. Имам нужда да си прочистя мозъка, заяви тя. Силиконовата бомба посочи, че нейният терапевт, при когото ходила с години, вече е станал и приятел.

Според нея проблемите със здравето за били предизвикани от новата й къща в Калифорния. Това бе домът на моите мечти и това за съжаление ме разори, посочи Памела. Тя заяви, че е започнала да изплаща дължимите в САЩ данъци, макар и бавно.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment