Росен Петров е преживял нещо наистина плашещо. Зрителите на предаването  ”Нека говорят” по Би Ти Ви от доста време насам забелязват, че нещо се е случило с лицето на водещия.

Петров излиза в ефир с премрежен поглед, доста подпухнал и много напълнял, пише “Уикенд”, цитира hotarena.net. Носът на бившия сив кардинал на Слави Трифонов видимо не е същият.

Личи, че е претърпял някакво произшествие. Близки на Росен разкриха, че по време на тренировки по бокс носът му бил счупен и именно заради това изглежда толкова къс и хлътнал навътре. А зе неадекватното му състояние по време на предаването, казаха, че е в резултат на силните болкоуспокояващи, които приема. Въпреки травмата си, Петров не искал да излезе в отпуск и решил да води, натъпкан с медикаменти. Но разбира се, това не е единствената версия за инцидента с тв водещия. Други източници издадоха, че той е бил пребит от друг. Причината за боя била жена, тъй като Петров е голям ценител на женската красота. Но този път опитите му да свали красивата дама ударили на камък. Бруталните сцени се разиграли в столичен клуб, а случката се пази в тайна, защото виновникът е именно Росен.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment