Росен Петров потресе публиката. Водещият, който в последно време притесни феновете си със здравословното си състояние, сега даде още един повод за слухове – носа си. Както изглежда покрай всичко останало преди години телевизионерът го е отрязал.

Промяната стана забележима наскоро, когато в мрежата се появиха снимки на Петров. На тях водещия, освен по-закръглен, изглежда и с по-къс нос.

„Отрязал го е!“, категорични са интернет потребители, някои от които направиха и колажи, като доказателство за теорията си. На старите снимки на Росен, от времето, когато беше при Слави, ясно се вижда, че водещият е бил с по-дълъг нос.

С времето промените са ясни, а телевизионерът направо изненадва с вида си. Както изглежда корекциите му обаче са се отразили на здравословното му състояние.

Чуха се слухове, че именно по-късия обонятелен орган е причина водещия да е в този вид и да има здравословни проблеми, пишат от kliuki.ws.

“Днес в предаването фъфлеше и хич не му беше комфортно. Сякаш трудно диша през носа. Определено има нещо. Другата версия, която четох преди няколко дни – боксът му е хоби и може би травма и усложнения от това….”,коментират потребители из форумите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment