Очевидно на Димитър Бербатов му върви на Златки и след Черната Златка, сега и Русата Златка му е мераклийка. Блондинката вече е хлътнала по футболиста ни и не спира да публикува негови снимки в социалната мрежа Фейсбук, пише кliuki.net.

Dimitar BerbatovНова с*кс интрига се заплита около Димитър Бербатов, а красавицата е не коя да е, а… Русата Златка. Популярната моделка не пропуска момент да показва чувствата си към Бербо пред феновете и почитателите си в социалната мрежа. По всичко личи, че Злати има голям мерак за футболиста, но уви….

Хората все още помнят с*кс скандала около Бербатова и Черната Златка. Златка Блек бе спрягана за негова любовница, а апартамента на Бербо в Златни пясъци бе набеден за любовното им гнездо. Говореше се дори, че Митко и Злати се показват публично и ходят заедно по нощни клубове.

Всички тези слухове, разбира се, се оказаха неверни, а Бербатова е съпруг и баща за пример. Сега обаче Русата Златка все по- упорито сваля футболиста и кой знае… късметът може да й се усмихне! Преди да се ожени, Бербатов бе истински с*кс символ и въртеше мадамите на малкия си пръст. Какви ли не моделки и плеймейтки бяха обявени за негови любовници…

източник: kliuki.bg

Leave a Comment