Имащата се за уникална красавица плеймейтката стана обект на груба гавра

Златка Райкова безспорно е сред участничките в новия сезон на Биг Брадър, която прекарва най-много време пред огледалото. Плеймейтката полага неистови усилия да изглежда нон стоп перфектно като за целта постоянно се пудри пред огледалата в Къщата. Колкото и да отрича, моделката определено се е подлагала на пластични корекции, за да постигне съвършена визия, убедени са феновете.

Нейна стара снимка взриви онлайн пространството. На нея Русата Златка е в началото на кариерата си преди скалпелът да се е намесил. На кадъра Райкова изглежда доста далеч от бляскавия вид, който демонстрира днес, видяха потребителите. Нещо повече, визията й предизвика редица подигравателни коментари, а върхът на унижението се оказа подмятането, че плеймейтката прилича на тризначките.

„Готина си, ама приличаш на тризначките тук“, коментират феновете. Както знаете, Вяра, Надежда и Любов се превърнаха в нарицателно с участието си в два от сезоните на шоуто. Въпреки огромното самочувствие, което демонстрират, трите благоевградчанки не спират да бъдат обект на жестока гавра заради безумно ниския си интелект и не дотам съвършена визия.

За ужас на Златка обаче се оказа, че форумци намират доста общо между нея и трите фурии. А вие как мислите? Приличат ли си Златка Райкова в началото на кариерата й и тризначките?

източник: kliuki.net

Leave a Comment