“Нали разбираш, че ако ме махнат и оставам на нула. И всичко тук губи смисъл”, заяви Рут на Любо – човекът към когото уж има чувства. Макар да не го каза в прав текст, на зрителите им стана пределно ясно за какво всъщност говори певицата. Както е добре известно, популярните лица в шоуто са вътре срещу определен хонорар. Който обаче ще загубят, в случай, че нарушат правилата за живот в базата и вследствие на това бъдат изгонени. А певицата не желае да си загуби парите.

Само че в момента е изправена точно пред подобна опасност. С пиянските си изцепки и нахално поведение, довели до уволнението на човек от екипа, Рут си заслужи да бъде номинирана от продуцентите за изгонване. И единствено зрителите ще решат дали певицата ще напусне шоуто и съответно ще остане без хонорара си. Точно това, от което се бои най-много.

Наблюдателни зрители заподозряха звездата, че целувките, които си размени с Любо, са били единствено с цел зрителите да я оставят в предаването. Рут се бои ужасно много да не остане без пари, както сама показа и е готова на всякакви отчаяни мерки, за да задържи интереса на зрителите върху себе си. А чувствата на искрено увлечения по нея Любо идват точно навреме. Според зрителите на шоуто именно това е била целта на певицата, след като най-накрая реши ужким да се отдаде на любовта си към журналиста.

“Не иска да я изхвърлят, надява се жалката й любовна история да задържи вниманието на феновете към нея”, смеят се потребителите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment