Певицата Рут Колева наруши мълчанието си и проговори за аборта. Изпълнителката, която дълго време отказваше да коментира темата призна, че не изпитва и капка угризение по въпроса.

Изпълнителката, която махна бебето от бившето си гадже Калоян е категорична, че на чувствата й към Любо са причината да се откаже от идеята да стане майка. Самата тя се чувства твърде млада за подобна стъпка, а и не иска да има нищо общо с бившия си. „Не мога да кажа, че след всичко, случило се напоследък, ми е било леко.“, откровена е до болка Рут, в интервю за списание ELLE.

И е категорична, че никой преминал през подобно изпитание не би се чувствал леко да направи подобна стъпка. „Но нямах каквито и да е било угризения, не смятам, че съм направила нещо грешно.“, споделя още тя.

Откровеното си признание Рут направи след серия болезнени разкрития за бившето си гадже. Двамата приключиха отношенията си доста скандално, а тя го обвини публично, че той е злоупотребил с парите й, а също така я е използвал и обиждал публично. Що се отнася до Любо, Рут е убедена, че това е човекът за нея и двамата продължават да са много щастливи.

Певицата не скри, че двамата са доста различни като характери, но именно тава прави връзката им динамична и интересна.

източник: kliuki.net

Leave a Comment