Рут сложи край на бременноста си, научи ексклузивно Kliuki.ws!

Джаз певицата не е могла повече да търпи това разкрачено положение и е направила аборт точно на 24 май – Деня на славянската писменост и култура, твърди „Всеки ден“.

Тя излязла по-рано в четвъртък на 23 май за да започне своето турне. Първият й концерт бил във Варна, а след като се върнала в петък, тя се оплакала от пътуването в самолета. Имало турболенция, което било причина Рут да поиска малко почивка от неприятното пътуване. Вместо да почива обаче, певицата се изстреляла директно в клиника, където направила аборт.

Така дилемата бебе от Калоян и край на кариерата или авантюра с Любо, кариера и нов живот вече намери своето решение. Тази новина буквално разтърси обществеността.

Макар певицата да отнася много критики в интернет, хората, които я разбират изглежда са повече. Все пак тя показа, че наистина мисли за това какво ще се случи после.

„Какво да прави – да ражда под път и над път деца ли? Ами по-добре да го махне, той бащата я заряза, тя сама“, са част от коментарите на хората. Други пък са убедени, че тя е достатъчно заможна и може да си отгледа детенцето и пак да си има отношения с друг мъж.

Ние от Kliuki.ws обаче смятаме, че истината е една-единствена – никой не е на нейното място и не знае какво е най-добро за нея от самата нея.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment