От няколко седмици усилено се говори, че във ВИП Брадър ще влезе гост звезда, която да раздвижи малко обстановката в Къщата и да съживи рейтинга на предаването. Както kliuki.net първи писа, това най-вероятно ще е е скандалният Панайот, който вече в два сезона на БИГ Брадър ръси “бисерите” в ефира на Нова ТВ. По-рано днес от медията обявиха официално, че действително довечера ще видим специален гост, който ще влезе в Къщата при това с тайна мисия.


От kliuki.net научихме от сигурен източник, че това действително ще е Пацо, който ще има за задача да накара съквартирантите да си изпуснат нервите, правейки скандални разкрития за тях. Пръв под прицела на плейбоя от Гълъбово попада манекенът Мариян Кюрпанов. Пацо се закани да разкрие шокиращи истини за живота на красавеца в Италия.
Панайот е категоричен, че Мариян е държанка на 70-годишен италиански професор, който се грижи за издръжката му. “Няма лошо да си пада и по мъже, и по жени. Целият свят го знае, че е такъв, а той се прави на ударен. Защо се крие?”, нервничи Пацо в интервю за Нова ТВ. Рекордьорът по участия в БИГ Брадър заяви, че знае още тайни за модела, които обаче досега не са разкривани в ефир. А дали това ще се случи, ако Пацо влезе в Къщата при ВИП-вете довечера, предстои да разберем.

източник: kliuki.net

Leave a Comment