По всяка вероятност Валери Божинов ще се събере отново с бившата си съпруга Алисия, издадоха приятелки на поп – фолк изпълнителката. След официалната раздяла на играча и Николета Лозанова, отношенията им навлязоха в нова фаза, чиито изход към момента е непредвидим.

„Валери и Алисия не си говореха в продължение на повече от две години. В последната седмица обаче започнаха да се чуват всеки ден и се разбират отлично. Тя се похвали, че той е станал повече от мил с нея, а поведението му не е било толкова гальовно дори когато са били заедно. Намекна, че отношението му е коренно променено и е направил пълна рецензия на поведението си към нея”, сподели дружка на певицата.

В края на миналата седмица двамата си организирали тайна среща, уж заради малкия Валерко. Завели го на кино и после го оставили да си играе за няколко часа в детски кът. Къде са били в това време и какво са правили никой не знае със сигурност, но се говори, че са вечеряли в тъмното сепаре на известен ресторант.

Както стана ясно преди няколко дни, истинската причина за раздялата на Божинов и Николета е тайните срещи на плеймейтката с нейния бивш Ники Михайлов. Все пак обстоятелствата се подреждат доста странно, като се има предвид, че Алисия и вратарят се раздърпаха преди по – малко от месец.

Развитието на събитията дори накара някои да направят сериозни предположения, че Валери и Алисия са замислили цялата игра от самото начало, за да се съберат. Първо певицата напуска Ники Михайлов, а после самият Божинов си търси повод за развод с Николета.

А най – интересно от всичко е, че самият Валери направи жалък опит да отрече истината за развода с Николета. В социалната мрежа той опроверга твърденията, но изказването му не блестеше с особена острота.

източник: skandalno.net

Leave a Comment