„Искам Петко да е щастлив. Вярвам, че и той ми желае доброто“. Така актрисата Мария Игнатова коментира в ефира на предаването ДикOff светското събитие на годината – сватбата на бизнесмена с танцьорката Яна.
„Ние просто не бяхме един за друг – затова се разделихме“, каза красавицата по адрес на Петко, който е неин бивш интимен приятел.
Водещата на „X-Фактор“ честити имения ден на сегашния си мъж – Димитър Рачков, от ефира на предаването и му изпрати въздушна целувка.


„От всички хора, които обичам, себе си като че ли най-малко обичам. Раздавам се докрай“, допълни Игнатова.
Другата водеща на „X-Фактор“ – Алекс Раева, отказа да коментира миналата си връзка и раздялата си с шоумена Слави Трифонов, за която Сашо Диков я попита няколко пъти настоятелно.
„Просто няма да отговарям на тези въпроси“, коментира водещата. „Ти си интелигентен, умен човек, защо снижаваш нещата?“, укори тя Диков. Раева заяви, че след като досега не е коментирала толкова лични неща, никога няма да ги коментира.
Сашо Диков обясни, че идеята на неговите въпроси е предаването му да бъде интересно. „Дали ще отговаряте, вие решавате. Аз трябва да ги задам“.
„Много искаме да имаме деца с настоящия ми приятел. Работим за това“, каза по адрес на Ди джей Дончо певицата, с когото е от няколко години. Тя обясни, че не държи да се омъжва, защото не уважава институцията брак.

източник: pik.bg

Leave a Comment