Една от първите звезди в поп фолка, Сашо Роман бил пребит зверски от собствениците на заведение. Певецът, който постави началото на чалгата и беше доста търсена звезда, „забравил“ да се появи на тежка сватба, където го чакали да хване микрофона.

Музикантът взел половината си хонорар от 1200 лева в аванс, но когато дошла сакралната дата, не се появил в кръчмата и сватбарите минали на диско.

Ядосаните тъща, свекърва, младоженци и други главни участници подгонили собствениците на заведението и си поискали парите обратно.Софи Маринова Те пък издирили Сашо, но той казал, че ги изхарчил. Певецът със сълзи на очи обяснил, че в същия ден погребвал сестра си и затова не могъл да се яви на събитието. Тая сестра той я погребва за седми път и на всичкото отгоре няма такава, говорят колегите му. След като не могли да си върнат парите, хората от заведението теглили един бой на певеца да му е за урок. Сега изпълнителят на „Мой ангеле“ бил с разбита уста и подут нос и не смеел да се весне навън. Приятели на Сашо разказват, че това не е първият бой, който отнася. От известно време той бил напълно зависим от ракията и не ставал от масата, докато не види дъното на бутилката. След такива запои, дори да имал среща с президента, напълно забравял. Така че прословутата сестра винаги после служела за оправдание, а той наистина няма такава. Човекът все повече затъва в алкохола и е доста рисковано за младоженците да разчитат на него. Понякога певецът взимал аванс, изчезвал и чакал да му се размине, а с парите черпел компанията си.

skandalno.net

Leave a Comment