Петко Димитров отложи сватбата. Бизнесменът и приятелката му Яна Акимова са в трескава подготовка за събитието, но по всичко изглежда, че им е нужно още време, за да довършат всичко, разбра HotArena.net.

Противно на очакванията, че ще мине под венчило с костюм за хиляди евро на някой от световните дизайнери, Петко избра родна модна къща. Той дори вече си е уговорил среща с дизайнерката Мая Янтова, която да му вземе мерки за костюма, с който ще заведе Яна пред олтара.

Качеството на модела ще бъде първокласно, а дизайнът е уникален. Платът също е високо качество и е италиански, разкриват запознати.

Роклята на булката засега остава загадка, но според добре осведомени източници, вероятно ще бъде модел на ливанския дизайнер Ели Сааб, когото Яна обожава. Междувременно бъдещата младоженка е ужасно притеснена, тъй като се наложи да отложат сватбата.

Една от причините за отлагането е закъсняването с ушиването на тоалета. Оказа се, че за да бъде готова роклята навреме Яна е трябвало да даде заявка още в началото на август.

Танцьорката обаче видяла идеалния модел едва преди седмица и се влюбила от пръв поглед в него. С триста зора и големи връзки младоженците успели да уредят скоропостижно подготвяне на роклята, но трябвало да почакат поне седмица отгоре, затова и отложи сватбата.

Първоначално бе решено клубния бос и годеницата му да се венчаят на 12 октомври. В крайна сметка обаче, се наложи да изместят събитието за 20-ти същия месец, тъй като изостанали сериозно с организацията.

Поканите вече са поръчани, а партито се очаква да бъде доста скромно. Всъщност поканени на събитието са едва 100 гости, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment