Истинска прокоба тегне над браковете с роднини.

Родните випове, позволили си да се венчаят с някой роднина, преживяват истински кошмар, научи HotArena.net.

Старите хора открай време казват, че не е хубаво да се обвързваш с хора от родата, но кой да ги чуе. Последният пример е

Емануела, която се венча за чичо си Никола.

Историята между двамата съвсем не е шега и е основна причина семейството на Никола да роптае срещу изпълнителката. Оказа се, че бащата на Никола е трети братовчед на дядото на певицата, а собственият й съпруг е четвърти братовчед на баща й Иван и се пада неин чичо.

Най-големия парадокс обаче е, че ако имаха дете, то щеше да бъде и племенник на Емануела. Роднинските връзки помежду им са толкова заплетени, че историята им може да послужи за сюжет на сериал.

Двамата разбрали, че са роднини скоро след като се събрали. И макар роднините им да били против този брак, двамата решили да се венчаят.

По закон бракът се забранява при роднини от права или съребрена линия, но въпреки че нямало правни пречки пред тях, кръвосмешението във връзката им носи проклятие. И няколко месеца по-късно двамата са пред развод.

Скандал беляза и злополучната любов между

Дачо и Софи Маринова.

Ромската перла десет години живя с бащата на Дачо Петър и дори му роди син. Накрая обаче се залюби със заварения си син, а историята не завърши добре. Двойката на два пъти реши да се жени, но до брак така и не успя да стигне.

Малкият Лоренцо трябваше да се справя най-трудно с нещата. Той, освен, че имаше Дачо за кръвен брат, трябваше да го приема и като баща.

В крайна сметка любовта на Софка и Дачо приключи с крах. Певицата загуби 30 хиляди лева за организиране на сватби и не спира да се оплаква, че не може да задържи мъж и ще си остане стара мома.

Дачо не страда дълго по Софка и успя да вдигне тежка сватба с доведената си сестра, дъщеря на поредната жена на баща му, пише „Телеграф“.

Дни след пищната сватба обаче Дачо се оказа в ареста. Той бе задържан по обвинение, че е търгувал с дрога. А Софи не спира да се жалва, че не го познава в тази светлина.

Единствен щастлив от брак с роднина засега е Тони Стораро.

Певецът буквално откраднал жена си Валя от вкъщи.

Двамата са втори братовчеди и въпреки несъгласието на родителите на Валя, влюбените от деца младежи се женят. Певецът приема брака си с братовчедка си за нещо напълно нормално. И още преди да отиде войник вече има наследник в лицето на сина си Фикрет.

източник: hotarena.net

Leave a Comment