Емануела не се е омъжвала нито веднъж, твърди стилистът на звездите Валентин Кулагин

Скандални разкрития за фолк певицата Емануела направи дизайнерът Валентин Кулагин. Ексцентричният дизайнер, който е добре известен като стилист на звездите не пропусна да разкрие някои доста пикантни подробности от живота на певицата. По думите му Емануела нито веднъж не е омъжвала досега. И сватбите й са пълен фалш.

„Емануела не се е омъжвала истински нито веднъж!“, твърди Кулагин. По думите му певицата просто не е имала шанса и възможността да реализира брачните си планове. Припомняме ви, че преди години изпълнителката бе зарязана пред олтара от бащата на сина си Христо. А в последствие развали и годежа със сина на продуцента си Виктор Касъмов–Денис.

„Емануела не е успявала да реализира нито една от сватбите си до този момент. Можем да предположим и причините за това…“, твърди още Кулагин. Който не пропусна да изрази съмнения и че отношенията й с Никола също са само театър.

Въпреки това стилистът се надява, че двамата наистина се обичат. Въпреки че не пропусна да разкритикува роклята, сватбата, гостите и поведението на звездите в „Къртицата“. По думите му фолк звездата не е Къртицата. Кулагин споделя, че тя и извън Базата е нервна, емоционална и раздразнителна. А що се отнася до умствените й дадености, тях Кулагин категорично отказва да коментира, пише „Блиц“.

източник: kluiki.ws

Leave a Comment