„Пепел от рози“ свършва с хепиенд. Любовта на Фатмагюл (Берен Саат) с Керим мина през много неприятности, но накрая двамата ще постигнат щастието си.

Би Ти Ви ще излъчи края на турския сериал в два поредни понеделника – на 10 и 17 декември. И в двата дни ще бъдат показани по 2 епизода от 20 до 22 ч.

Още на 11 декември на мястото на „Пепел от рози“ тръгва продължението на друга турска поредица – „Времето лети“. Той започна да се излъчва през юли. Сериалът е вторият по гледаемост в Турция след „Листопад“.

В него събитията са от 60-те години на миналия век. Капитан Али Акарсу пътува далече от дома и прекарва голяма част от времето си по море. През това време съпругата му Джемиле се грижи за четирите им деца – Берин, Айлин, Мете и Осман.

Един ден Али най-после се завръща у дома след поредното дълго пътуване. Всички са щастливи, че най-после мъжът в къщата е у дома, но дори не подозират колко много ще се промени животът им.

В продължението, което зрителите ще гледат от другата седмица, Али най-после се жени за любовницата си Каролин. Разрушеното му семейство прави всичко възможно да не обръща внимание на това, че е избрал холандката и е продължил живота си с нея.
Сериалът ще върви всеки делничен ден от 20 ч по Би Ти Ви.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment