Днес е големият ден, но не и за Николета Лозанова и „Поверително“. Плеймейтката избяга в Бургас, за да се утеши, че ще единствената, която ще си гледа предаването. Съпругът й Валери Божинов пък бе уловен за сетен път през последния месец да посещава фризьорски, видя HotArena.net.

Плеймейтката ще размахва фигурата си довечера в Бургас, а в нейна чест е организиран фенклуб. Моделката ще се прави на щастлива пред гостите в нощното заведение, но отвътре нещо силно ще я тревожи.

Днес е финалът на реалити шоуто „ВИП Брадър“, а телевизионните критици предрекоха рекордно нисък рейтинг като цяло за ТВ7 във вечерния праймтайм.
А какво да кажем за „Поверително“ към 22 часа, когато България ще тръпне в очакване да разбере кой ще грабне приза за „Любима ВИП звезда“?

Моделката се прецака като избра оборотни певици като Анелия и Емилия, с които да повдигне малко зрителския интерес точно за този ден.

HotArena.net първа разбра какво се крие зад срещата на бившата жена на Коко Динев с приятелки, на която стана ясно, че й врагинята на Лозанова Моника Валериева е присъствала. С което автоматично се изгуби ефектът на нейната сензация.

От друга страна протежето й Лиляна Ангелова благодари във Фейсбук страницата си, че има такъв огромен интерес към нея. Както знаете, тя не получава позитиви, а предимно критики. Към това прибави, че за съжаление в България се обръщало внимание предимно на гафовете, а не на хубавите неща.

В нейната рубрика дефакто няма нищо хубаво – с този бавен монотонен глас няма кой да намери привлекателност, а й самата й „шефка“ Николета здраво се бъзика с нея в анонсите.

Фриволният съпруг Валери Божинов пък бе забелязан отново при своя личен фризьор. Футболистът разкри наскоро, че е суетен, но пък излиза, че ходи по често на прическа, отколкото жена му.

Ако пресметнем посещенията му месечно при стилист, то със сигурност ще са над 10 пъти.

източник: hotarena.net

Leave a Comment