На жестоко унижение бяха подложени любимците на тийнейджърките Ангел и Мойсей. Късно снощи дуетът имаше участие в Габрово и въпреки многото реклами за събитието, накрая се оказа, че на площада да гледат певците бяха дошли около… 50 човека! Безпрецедентно малкото публика съвсем естествено скапа настроението на двете звезди, които, макар и да се раздадоха на сцената, изпълнявайки всичките си хитове, пяха малко повече от половин час и се скриха.

Интересно обаче какво е провокирало тази очевидна липса на интерес към изпълненията на едни от най-популярните млади звезди в момента? Които на всичкото отгоре са и близки приятели с рапъра Криско, който, всички знаем, е родом именно oт Габрово? И който винаги събира стотици фенове при завръщанията си в родния си град.

Според феновете лошото време и дъждът са изиграли лоша шега на Ангел и Мойсей, тъй като са уплашили хората, които са предпочели да се приберат вкъщи на топло. Любопитното в случая е, че на събитията от деня, предшестващи концерта на звездите, се бяха събрали доста повече хора.

Форумци смятат, че основна вина за малкото публика и като цяло за отлива на феновете от двамцата, е поведението на Ангел. За победителя в “Денсинг Старс” се говори, че се е надул зверски покрай застигналата го слава и отказвал автографи и снимки на феновете. В допълнение скандалното му поведение съвсем вбеси почитателите. Ангел не спира да демонстрира, че пие и пуши и това никак не се харесва на майките на почитателите му. Които се притесняват от примера, който певецът дава на тийнейджърите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment