Чешкият портал „Само за мъже“ направи поредната си секскласация. Този път тя е за най-потресаващите сексуални рекорди.

В челото на списъка са калифорнийските сексолози Уилям Хартман и Мерилин Фитиан, които посветили живота си на изучаването на секса. Те доказали, че в рамките на един час една жена може да изпита най-много 134 оргазма, а рекорда при мъжете е 16 за един час. През 1966 г. специално проучване разкри, че продължителността на най-дългия оргазъм при жената е 43 секунди.

Според историческите данни мъжът с най-много сексуални партньорки е живял през 19 век и бил известен просто като Уолтър. Той правил секс с около хиляда жени. Но ако си мислите, че това е рекорд, сравнете го с апетита на мадам дьо Сент-Анж, която успяла да преспи с 10 000 мъже, въпреки 20-годишния си брак.

Съвременният рекорд остава в ръцете на порноактьора Джон Доу, който ощастливил 55 жени за един ден.

За най-стара порно звезда е посочен обикновеният пенсионер Шигео Токуда, роден през 1934 г. По време на дългата си кариера той е снимал близо 250 филма.

Най-дългата продължителност на полов акт постигнали американската филмова звезда Мей Уест и нейният любовник Тед.

Най-старото порно в света е заснето в Аржентина през 1907 година.

Най-старият презерватив е направен от червата на овца и е изобразен на древна египетска рисунка.

Най-голямото мъжко достойнство в света е 35 см, а най-малкото 1 см. Страната, в която се прави най-много секс, е САЩ, средно по 180 пъти годишно.

Най-младата майка в света е 5-годишната перуанка Лина Медина, която на 14 май 1939 година ражда здраво момченце с тегло 2,7 кг. Все още не е известно как момичето е успяло да забременее. Предполага се, че се е случило по време на масово тържество на перуански племена, в каквото и Лина израснала, които обичайно завършвали с оргии. Първата менструация на Лина дошла, когато тя била едва на… 8 месеца.

Американецът Томас Бити станал първият мъж в света, който родил. Случило се през 2008 година след смяна на пола. Въпреки че станал мъж женските полови органи на Томас били запазени, благодарение на което той родил дъщеря си Сюзън на 29 юни.

За най-голям брой сексуални партньори призът принадлежи на Лиса Спаркс, която през 2004 г., която успяла да „обслужи“ 919 мъже.

Странен рекорд е бил оставен и в Мичиган с най-много голи хора, излезли на улицата. На 21 април 1998 г. по улиците се разхождали 1500 ентусиасти без дрехи.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment