Вече за никого не е тайна, че протестиращите срещу новото правителство са добре организирани и още по – добре платени от активисти на ГЕРБ. Поредното доказателство за това бе признанието на младо семейство от София които заявиха пред журналисти, че за всяко свое участие получават по 50 лева на ръка.

Съпрузите пожелаха да останат анонимни, притеснявайки се от евентуални неприятни последствия, ако разкрият кои са. Младите хора са категорични, че са политически напълно безпристрастни, защото всички политически сили работят само за себе си и с идеята да откраднат каквото могат, без да свършат нищо смислено за народа.

„Парите ни ги даваха партийни функционери на ГЕРБ. 50 лева за мен, 50 лева за мъжа ми. Аз лично научих за далаверата от мои съседи, които приятелски ми предложиха да изкарам някой лев. Чухме, че партията си има цял щаб за набиране на „недоволни” протестиращи, но това си е тяхна работа. За нас добре дошло, защото така изкарахме 2 000 лева за морето – споделя съпругата и допълва – Не ме интересува кой ще ни управлява. Всичките са едни и същи. Пред хората правят циркове, карат се по телевизията, а после тайно си стискат ръце”

Жената обяснява, че без участието си в протестите, семейството не е имало никакъв шанс да отиде на море. С изкараните пари вече могат да си го позволят и далеч не са единствените, които заработват по време на протестните шествия. Обясняват, че от ГЕРБ търсели млади семейни двойки, които да изглеждат достоверно.

източник: skandalno.net

Leave a Comment