От няколко седмици зрителите на “Big Brother All Stars” се питат какви са отношенията между двамата съквартиранти от третия сезон на шоуто Лиляна и Борислав. Съмнения, че двамата все още поддържат връзка се появиха още преди няколко дни, а след развоя на нещата в шоуто, вече всички са категорични – Лили и Боби са заедно.

Според Plovdivweek.com, доказателство за това, че любовта помежду им все още не е приключила е фактът, че само преди около месец Борислав и Лиляна били засечени в столичен парк. Двамата се разхождали прегърнати, и по нищо не личало отношенията им са просто приятелски.

Връщайки лентата назад и коментирайки последните събития в Къщата, зрителите също са убедени, че ръгбистът и красавицата все още са двойка. „Уж Боби беше влязъл в Къщата, да си търси гадже, но отказа на Цеце. Лили пък твърди, че има сериозна връзка, но побесня, когато Големият брат върза Борислав и македонката”, коментира зрител на шоуто.

Другата въпросителна се поражда от факта, че пловдивчанката никога не говори за новата си любов. Мистерията около личността на мъжа до Лиляна отказа да разкрие и първата изгонена съквартирантка Сани Алекса. Певицата сподели, че много добре познава любимия на Лиляна, но от страх не би проговорила.

източник: pravda.bg

Leave a Comment