Американското списание Globe съобщи сензационно, че е открит мистериозен магнетофонен запис с гласа на принцеса Даяна. Той е направен няколко месеца преди гибелта й.
Даяна подозирала, че се готвят да я премахнат и побързала да остави посланието си до Уилям
Даяна подозирала, че се готвят да я премахнат и побързала да остави посланието си до Уилям

Няколко месеца преди смъртта си принцеса Даяна направила записа, в който има обръщение към първородния й син Уилям и бъдещата му съпруга, пише topnews.ru, като се позовава на Daily Mail. Според приятели на Даяна тя е подозирала, че ще бъде направен опит да бъде премахната.

Съдържанието на записа е коментирано от Лана Маркс – жена от бизнеса, която преди години е моделирала чантите за първата съпруга на принц Чарлз. Според Лана Маркс гласът от записа принадлежи на лейди Ди; тя разпознала тембъра, подбора на думите, интонацията й.

“Когато чух този глас, ахнах” – разказва Маркс. По време на познанството й с принцесата тя вече била чувала някои от нещата, изречени и тук: как си представя Даяна Уилям като мъж, каква ще е бъдещата му съпруга. “Потръпнах – звучи страшно, когато чуеш отново подобно нещо и по този начин”, признава Лана. Според нея в записа имало напътствие към Уилям и бъдещата му съпруга да пазят децата си и да знаят, че тя също ще бди над тях.

Според Globe Даяна е описала и представата си за жената, която един ден ще бъде до сина й: красива, умна и независима. Специална. Съветите на Даяна към бъдещата й снаха се отнасят до това – да не отстъпва пред обществения натиск и да работи за укрепването на брака си. Лана Маркс смята, че Кейт Мисълтън въплъщава всички качества, описани от майката на Уилям. Включително представата й, че тя ще е тъмнокоса. Тя просто искаше синът й да има до себе си жена, заедно с която той ще може да се наслади на нормален семеен живот, обобщава Маркс.

Британските журналисти отбелязват, че от двореца Кенсингтън са отказали да коментират новината за тайнствения магнетофонен запис.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment