Стефан Сечков призна за връзката си с Алисия. Братът на Вили Сечкова по принцип избягва публичността, затова и досега медиите не успяват да се свържат с него, за да потвърди новината. Пред свои приятели и колеги от Ноу Фрейм медия обаче младокът признал, че той е новият на Алисия.

Освен че само преди няколко дни Стефан публично скъса с приятелката си във Фейсбук, Сечков вече не криел новата си връзка с кака Ася Дойчева. „На седмото небе е. Из коридорите на фирмата не ходи, а лети, лицето му грее. С Алисия са вече от месец и са много щастливи“, разкрила пиарката на Ноу Фрейм пред „България Днес“, цитира HotArena.net. Всички били щастливи с изключение на бившата му приятелка Александра Михайловска.

Финалистката в „Мис България 2012“ изобщо не очаквала, че Стефан има намерение да я зарязва. До последно двамата поддържали романтични отношения, макар през това време Сечков вече да й кръшкал с Алисия.

Самата Алисия също кръшкала на Ники с младока, както стана ясно. Михайлов бил съкрушен след раздялата защото имал сериозните намерения за брак и дори – за бебе от певицата.

Алисия обаче преценила, че не може да търпи цял живот неверния футболист, а и със Стефан нещата се задълбочили.

Очаква се съвсем скоро и певицата да признае за новата си връзка със Сечков.

източник: kliuki.net

Leave a Comment