Любовната сага между Калин Врачански и половинката му Силвия Петкова продължава с пълна сила. Звездите отново са заедно като усилено се говори, че вече за трети път се събират, научи HotArena.net.

Двамата отдъхват заедно на морето, а преди дни бяха забелязани и на протестите в Бургас. След което заминали с приятели на къмпинг „Градина“, където летуват всяка година.

Последната раздяла между двамата бе малко преди Нова година и като този път инициатор бе младата актриса. Колеги на блондинката от театър „София” коментираха тогава, че тя не може да издържа пиянските запои на Врачански, както й честите му изчезвания.
Навикът на актьора неочаквано да напуска общото им жилище не повлиял добре на връзката им. Още повече, че не вдигал телефона на половинката си с дни, а после обяснявал, че е с приятели в родния си Роман.

Несериозното му отношение към връзката им е била основната причина Силвия да се реши да напусне Калин, въпреки че бил единственият, който е обичала.

„Тя е с него почти още от първи курс в НАТФИЗ и е първият истински мъж в живота й. Това е причината постоянно да се събират и разделят”, обясняват близки на актрисата.

Врачански също изпитва силни чувства към Силвия, които доказал в последните месеци. В името на това да се съберат отново, той спрял да пие и обещал да прекрати изцепките си.

Приятелите им обаче се съмняват, че ще издържат още дълго заедно. И вече се обзалагат колко ще продължи идилията този път, пишат от „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment