Наследницата на фолк певицата Глория се смята за една от най-красивите тийнейджърки у нас.

Талантливата Симона, освен, че е хубава като картинка, поразява и с талант. Тийн звездата обаче си има сериозна конкуренция в лицето на Анастасия—дъщерята на Цеца Величкович. „Кармичната сестра“ на Глория, /както фолк дивата нарича колежката си/ също може да се похвали с истинско съкровище у дома.

Тези дни в мрежата плъзнаха снимки на Анастасия от профила й във Фейсбук. На тях младата чаровница прави кифленски муцунки и се шегува, облечена по бански. И докато някои побързаха да я заклеймят, че подобно на връстничките си се излага, то Анастасия показа, че по-скоро иронизира този навик, отколкото да е завладяна от новата мода.

Снимка на младата чаровница в прегръдките на майка й Цеца пък възхити аудиторията. „Красиво момиче“, „Прелестна е“, „Каква красавица само“, пишат потребители в мрежата. Според тях Анастасия изглежда по-добре и от Цеца. И е наследила много от баща си Аркан.
Други смятат, че в сравнение със Симона Загорова Анастасия е много по-зряла. И по-хубава. И макар дъщерята на кралицата на попфолка да се радва на купища почитатели, мнозина се чудят дали ще спечели в своеобразния двубой с дъщерята на Цеца.
А вие как смятате? Коя е по-красива?

източник: kliuki.net

Leave a Comment