С почти незабележим грим фолк-дивата изглежда много по-добре от тийнейджърките на възрастта на дъщеря й

Глория сбъдна една от мечтите си и изуми феновете едновременно!

Певицата обожава „Депеш Мод” и вчера може и да не е гласувала, но успя да проследи отблизо изявата на любимата си група. Тя за пореден път беше придружена със скъп приятел, дъщеря й и приятелките й.

Певицата изглежда все по-добре с всеки изминал ден заради „Денсинг старс” и емоциите около него. Това стана кристално ясно още на снимките й от горещата великденска ваканция. Глория е във възможно най-добрата си форма без грам диети и тормоз.

Ударната доза танци и любов на певицата я кара да изглежда по-красива дори от собствената си дъщеря. Тийнейджърката Симона пак взе да губи битката с килограмите, опропасти си веждите и изглежда като смъртник.

Застанали една до друга двете лесно провокират сравнения. Не просто заради успешната кариера, четиридесетгодишната Глория сега е много по-харесвана от шестнадесетгодишната й тийнейджърка.

Симона по принцип като всяко дете на популярна личност носи тежък товар. Но ако майка ти е вече в зряла възраст и да казват, че изглежда по-добре от теб е кръвна обида! Тя обаче отново се занемари и от прекрасната млада дама пак се превърна в пухкавко неугледно девойче!

Глория не се притеснява да твърди, че детето й има всички качества на звезда. Може и така да е, но трябва да й обяснява повече, че за успеха е нужно не просто да имаш дарба, а постоянство!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment