Симона Загорова отсвири последното си гадже и разгорещи мрежата. Чаровната наследница на фолк певицата Глория даде да се разбере, че никой не може да я командва. Последната половинка на младата красавица  Симеон Данев наскоро заяви, че не пуска тийн дивата  никъде без него. В отговор на това Симона отпраши с приятели за Бургас, зарязвайки го сам. А след това си пусна и гореща снимка в мрежата.

След като преди ден красавицата демонстративно обяви, че си пие кафето сама с приятели на морето, снощи Симона се разходи и до Равда. Там Заговора си направи доста горещо фото, което пусна във Фейсбук.

Палавият фотос събра десетки харесвания и куп коментари. Познатите на Симона в един глас заявиха, че е изключително атрактивна.

„Хубавица“, „Много си красива Мони! Брилянт от короната на кралицата Глория“, „Нot“, пишат фенове на Симона в мрежата. А самата тя не скри задоволството си от предизвикания фурор и от факта, че затвори устата на гаджето си.

Тийн дивата даде ясно да се разбере, че новата й половинка не може да я командва. Самият Симеон наскоро се похвали, че приятелката му никъде не мърда без него. „Симона никъде не ходи без мен“, заяви съвсем наскоро той. Наследницата на Глория обаче му показа, че греши като го заряза, за да се забавлява с приятели на плажа.

източник: kliuki.net

Leave a Comment