Абитуриентски неволи преживя тази година и Къци Вапцаров. Мистър „Риск – печели, риск—губи“ подобно на много свои колеги изпращаше абитуриент. Най-големия син на бившия тв водещ Асен се дипломира тази година. Младежът успешно завърши училище и наесен заминава за Америка.

Гордият баща споделя, че синът му ще учи в престижния бостънски колеж „Бъркли“. Учебното заведение е сред най-добрите в света и малцина имат привилегията да учат там, пише 24chasa.bg.

Преди да се отдаде на студентския живот и да залегне над книгите обаче, синът на Къци имаше своята паметна бална вечер. Минувачи в столицата коментираха изумени колко много баща и син си приличат. И че наследникът на бившия шоумен е като по-младо копие на баща си.

Приятелите и феновете на Къци вече поздравиха гордия родител по случай завършването на сина му. А много от тях отбелязаха и приликите помежду им.

Бившият водещ на „Невада“ не крие, че е във възторг от успехите на сина си. Младият Асен кандидатства в „Бъркли“ с китара, а уроци взима при самия Цветан Недялков.

Асен е най-големият син на Вапцаров, който има още две деца—11-годишния Александър и 5-годишния Иван.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment