Трудни моменти преживяват едни от най-харесваните актьори в Турция Халит Ергенч и Бергюзар Корел. Звездата от сериала „Великолепния век“ и съпругата му са сериозно притеснени за сина си. Наследникът на звездната двойка бе спешно приет в болна с тежка вирусна инфекция. 3-годишния малчуган прекарал грип, но получил усложнения. И трябвало спешно да постъпи в лечебно заведение.

Притеснените родители прекарали последните два-три дни в болница в Истанбул с него, съобщава електронното издание magazimedya.com. Бергюзар била изключително притеснена за детето, но за щастие малкия успял да пребори болестта и вече се възстановява.

Корел и съпругът й Халит Ергенч се запознаха преди 5 години на снимачната площадка на сериала „1001 нощ“. След бурен роман двамата се ожениха официално. Заради Бергюзар актьорът дори се раздели с първата си съпруга. Влюбените преминаха през доста перипетии, докато успеят да се бракуват.

Сватбата на двете звезди се превърна в едно от събитията на годината. А няколко месеца по-късно феновете им бяха сюрпризирани с новината, че двойката очаква първото си дете. За разлика от повечето звезди двамата е го криеха от фотографите. И няколко дни след раждането малкият Али бе представен пред почитателите на звездното семейство.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment