Жени Калканджиева призна пред журналисти, че от ранната си детска възраст е добре запозната с пороци от всякакво естество. Сефтето направила с цигари „Стюардеса”, когато била едва на 14 години. Папиросите вземала от баща си, който имайки вяра в нея оставял пакета върху хладилника.

Най – красивата българка разказа още, че и досега не може да се отърве от никотиновата зависимост. През живота си правила няколко опита да спре цигарите и за кратки моменти успявала. В крайна сметка обаче винаги се връщала към този вреден навик и в момента пуши поне по половин кутия на ден.

Алкохол Жени Калканджиева вкусила за първи път на 16-годишна възраст. Тогава нейни по – опитни приятели я подвели и тя се наквасила зверски с вино, бира и коняк. След това се почувствала толкова зле, че ѝ ставало лошо само при вида на шише или чаша с коняк. Всъщност, първото напиване дошло в комплект с първото любовно увлечение на миската, която залитнала по моторист от махалата.

Жени споделя още, че е пробвала и доста видове наркотици. Като ученичка редовно си пафкала марихуана, а впоследствие преминала на по – тежка дрога. За щастие никога не е друсала с хероин и смята, че това я е спасило от много проблеми. При най – тежкия си случай дотолкова прекалила с LSD, че три дни имала халюцинации.

източник: skandalno.net

Leave a Comment