Банковата чиновничка се появи на светско събитие соло, търси си нов мъж.

Две години след като легендарният актьор Андрей Баташов почина, съпругата му Боряна захвърли окончателно траура. Пеещата банкерка се появи на светско събитие, където впечатли гостите, не с амо с вечерния си тоалет, но и с фриволното си поведение. След смъртта на Баташов, Боряна дълго време стоеше далеч от светските партита и купони, за да не дава повод за клюки. Тя обаче доста разочарова феновете му, когато няколко месеца след смъртта му, реши да прави музикална кариера и се пробва в X Factor.

Новата поява на Баташова на светското събитие, даде доста храна на столичните клюкари. Много от тях зашушукаха, че веселата вдовица си търси нов мъж. Повечето бяха видимо изненадани от фриволното поведение на Боряна. Дългокраката брюнетка се забавлява цяла вечер и флиртува с много от присъстващите кавалери, които я ухажваха, пишат от lifestyle.bg.

И докато феновете на покойния актьор недоволстват, че само две години след смъртта му, съпругата му е забравила за него, близки до Боряна са категорични, че тя достатъчно е страдала и е време да продължи живота си. От друга страна, в светските среди отдавна се шушука, че двойката е била пред развод, и единствено неочакваната кончина на актьора е причина двамата да не стигнат до съда.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment