Нови слухове плъзнаха около хитовото риалити “ВИП Брадър”. И този пък не става въпрос за това кой ще влезе в Къщата, за за самата къща. Според последните слухове, съоръжението ще бъде поставено на централно място в столицата, и вместо стени, всичко ще е в прозорци, пишат от скандално.нет

Така който иска ще може да се спре и да надникне в Къщата. Съквартирантите ще трябва са чистят, готвят и изпълняват мисии пред погледите на хората, като в аквариум. Този вариант на Къщата вече е бил изпробван в няколко страни и желаещите да видят съквартирантите от първа ръка били изключително много.

Минувачите ще могат да наблюдават обитателите на къщата само докато те са в кухнята и всекидневните. За радост на бъдещите ВИП съкилийници  баните, тоалетните и спалните помещения, ще бъдат обградени от истински стени. Щеше да е доста извратено съквартирантите да си похъркват спокойно, а зяпачи да са се налепили по стъклата.

Според източници, ВИП-овете няма да могат да виждат хората отвън, тъй като това допълнително ще ги притеснява и ще създава напрежение. По всяка вероятност прозорците ще са затъмнени отвътре навън. Къде обаче Ники Кънчев ще води лайфовете все още не е ясно.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment