Еротичен скандал взриви Националната електрическа компания, заради бургаското девойче Елена Бончева. Дългогодишна чиновничка в НЕК вбесено постна във Фейсбук снимки на новата русокоса колежка, която от няколко седмици пърхала из управлението на компанията. Чиновничката решила да види има ли някакъв компромат за красавицата, пуснала й името в Гугъла и с ужас видяла, че тя е работила като еротичен модел и си правила фотосесии в доста известни мъжки списания.
Още в началото бях учудена, беснее служителката. Ленчето няма подходящо образование, няма опит, няма стаж и изведнъж я назначават на висока позициая с 3000 лева заплата. А ние, които работим от години, получаваме много по-малко. Явно тя е по-компетнтна от нас!


Новината за еротичния модел, назначен в електрическата компания обиколи за минути България. Всички, които познаваха или не бяха чували за Елена Бончева, разгледаха всичките й голи снимки. Дамата обаче не е назначена като рекламно лице на НЕК или рекламни други телесни части, а като…технически сътрудник. ток1
Явно някой е решил да пусне “високо напрежение” в системата на компанията и е назначил Елена, но не заради хубавите й очи. Веднага тръгнаха слухове, че тя е любовница на някой от високите етажи, но засега този някой остана в тайна.
Днес от НЕК се оправдаха, че не са знаели за предишната работа на Елена, но назначението й не е противозаконно. За него не се изисквал конкурс, специално образование и други екстри. Просто си била подала молбата за секретарка и я одобрили.
Старите служители обаче продължанват да са в шок, защото според тях е най-малкото неучестно техничеки сътрудник с подобно минало да работи в компанията, а младите и не само младите мъже са в еуфория от известността на новата секретарка. Елена е от Бургас и не е ясно защо е зарязала доходния си бизнес за държавна работа.

източник: skandalno.net

Leave a Comment