Емилия наскоро извади видеото към песента си „Ще чакам да ми звъннеш” и още тогава предизвика редица скандали у нас. Нещата са на път да ескалират, защото се оказа, че певицата на „Пайнер” е посегнала на друга известна блондинка.

Бритни Спиърс и клипът към парчето й „Criminal” е едно към едно с това на Емилия! И разбира се, творението не е дело на сценаристите на Емилия, а на тези на Бритни. Приликата е толкова очевидна, че чак дразнеща, а „Господари на ефира” си направиха страшен бъзик с продуцентите на половинката на Коко Динев. От ясно по-ясно е, че не за първи път чалгата си позволява толкова нагъл обир, но тук копи-пейста с кадрите е наистина прекален.

Както Kliuki.net преди време писа, „Ще чакам да ми звъннеш” силно напомня и на друг международен хит. Може би се очакваше, че феновете няма да се усетят, защото “The boy is mine” на Бранди и Моника излезе през далечната 1998 година. По-паметливите и наблюдателните обаче не пропуснаха да обърнат внимание върху фактите. Особено финалът на „Ще чакам да ми звъннеш” наподобява много на този в „The boy is mine”. В песента на Бранди и Моника двете жени се съюзяват срещу общия им любовник, който се опитва да тъче на два стана.

Оказа се, че по-голяма част от историята е почти напълно взаимствана всъщност от Бритни Спиърс, а какво ще последва, ако това стигне и до нейните уши, ще разберем съвсем скоро.

източник: kliuki.net

Leave a Comment