Ние се забавляваме, не сме като тези, които само пишат за нас.  В България никой не цени интелекта. Хората се възхищават на нас, простите хора,  ние сме велики! Младите искат да приличат на нас!

Това заяви Азис при гостуването си в предаването на Мартин Карбовски по Нова телевизия. С изказванията си отново скандализира обществото.

Той каза още, че се гордее с това и не изпитва никакви угризения, че е пример за подражание.

Животът, който аз живея е мечта. Хората, които ме плюят, са слаби хора.  Те могат само да си мечтаят да притежават само част от моите качества. Не казвам, че песните ми са произведения на изкуството. Те са мои произведения.

Той бе категоричен, че от две години не обсъжда личния си живот.  Не пожела да разкрие дали в момента има човек до себе си, дали той е мъж или жена. Каза, че песента “Нещо мръсно” не е отговор на песен на Алисия в защита на врага й Николета.

Аз не се занимавам с тях. Ако стане нещо, ще застана на страната на Николета”, призна си той все пак. Тя си забравя нещата у дома, аз ги присвоявам. Това са нейните подаръци за мен.

Той заяви, че на изборите ще  пее за този, който му плати . Не е политически обвързан и всичко за него е бизнес.

Новата ми песен след „Нещо мръсно” е съвсем нормална. Тя е кючек. Ще избие рибата. До месец ще я пуснем и се надявам да стане хитът на лятото.

“Как може да е толкова вулгарен и така да се подиграва с българския народ” – възмущават се форумци.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment