Майката на Мария е въртяла търговия с платени момичета. Тя обаче прекратила бизнеса си, когато дъщеря й започнала да прави кариера като певица.

Верни ли са слуховете? Мара Отварачката упорито ги отрича, но мълвата не се успокоява и продължава да настоява за срамното занятие на Йорданка. Тя уреждала търговията с жива плът доста години, но сама се оттеглила заради клюките и страха те да не навредят на дъщеря й.
Сега Мария се възприема като жена, която стои високо в обществото – заради връзката си с Гущеров без съмнение, коментират от MegaLife.bg.

Слуховете за срамното минало на семейството й обаче ще продължават да й създават неприятности. Фолк фурията сама всъщност си ги проси, като се държи все по-надменно с хората от професионалната си среда, особено с останалите певици от жанра. Мария не пропуска възможност да демонстрира лъскавите си играчки, бижута и маркови дрехи, както и да се изфуква за поредното пътуване до екзотични ширини. Освен това тя избягва да се включва в светски прояви, където е събран цветът на родния фолк, и със своята новопридобита надменност дразни всички. За гилдията е ясно, че мръсните слухове за семейството на Отварачката не са нещо случайно, но и това, че така  обидени фенове и колеги, които Мария е пренебрегнала, си отмъщават.

източник: kliuki.net

Leave a Comment