60-годишен банкер е новата тръпка на Мария Игнатова. Известната тв водеща се раздели с приятеля си Димитър Рачков след пет години заедно, научи HotАrena.net.

Повече от четири месеца двамата не живеят заедно. Но продължават да пазят раздялата си в тайна, тъй като не искат това да влияе на кариерите им.

Двойката се договорила в обществото да се появяват заедно. Но иначе всеки от тях вече има паралелна връзка.

От повече от година драми и скандали разтърсвали семейното гнездо на двойката. Другата причина бил флиртът на Мария с известен бизнесмен.

Въпреки че въпросния бизнесмен минавал 60-те и имал съпруга и деца, на този етап актрисата е най-важното нещо в живота му.

Двамата се запознали покрай работата на Игнатова в Нова телевизия, където самият той често гостувал. И не след дълго се влюбили.

Според запознати Мария се е изнесла от къщата в Панчарево, в която живееше с Рачков. В момента тя обитава кокетно жилище заедно със сина си Виктор в Лозенец.

Разходите около новия дом на актрисата са поето от новата й изгора. А срещите си двамата провеждали при изключителна дискретност, в различни комплекси в полите на Витоша, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment