Моделката Деси Зидарова върти любов с двама. Докато съпругът й е в затвора моделката не спира да се забавлява по светски партита и купони. Манекенката, която предизвика грандиозен скандал в съда, като се появи без бельо на делото на мъжа си, продължава да шокира обществото. И докато съпругът й търка наровете в ареста, тя се забавлява в компанията на двама тайнствени младоци.

Клюката, че моделката хрупа агнешко, плъзна, след неочакваната поява на Зидарова на партито на Емануела. За известно време манекенката бе изчезнала от публичното пространство, но отново се завърна. Говори се, че Деси се покрила покрай операциите на краката й. Припомняме ви, че преди няколко години моделката бе жестоко пребита, а краката й счупени от неизвестни лица.

Днес Зидарова отново се завърна към светския живот и за пореден път успя да шокира светските клюкари. Красавицата се появи в компанията на двама младежи, които не се отделиха от нея през цялата вечер. пиша от lifestyle.bg.

Въпреки че присъства на купона и поздрави юбилярката Емануела, Деси Зидарова не остана задълго на партито. Вместо това красавицата предпочете да се оттегли и скоро си тръгна, заедно с двамата загадъчни младежи.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment