Шефът на ТВ7 Николай Бареков е знаел, че срещу него се готви гавра и е предупредил полицията, но никой от органите на реда не е реагирал. Шокиращите новини разкри самият Бареков в Монтана, минути след като роми хвърляха по него и по българското знаме фекалии.

“Знаехме от предния ден, че ще има нападение, лично предупредих полицията преди два часа, но не си свършиха работата”, заяви журналистът от трибуната. Бареков направи и друго шокиращо разкритие. Устатият репортер е категоричен, че знае кой е поръчал гнусното покушение срещу него. “Искра Фидосова направи тази поръчка, знам и колко е платила.”, обяви Бареков. Журналистът е сигурен, че същото ги чака и утре в Русе, където също имат открита трибуна.

Междувременно стана ясно, че за лайномета в Монтана са задържани трима роми. Бареков каза, че няма да повдига обвинения срещу тях в прокуратурата, но единственото, за което настоява е тяхното признание, че са действали по поръчка на Искра Фидосова, съобщават от БЛИЦ.

Журналистът смята, че след това признание, той ще е в правото си да изиска имунитета на депутатката от ГЕРБ и тя ще трябва да отговаря пред прокуратурата за действията си.

източник: razkritia.com

Leave a Comment