Любовницата на Ники Михайлов лъсна, а Алисия май наистина ще научи последна… Николета Лозанова й предрече тази съдба, а съвсем наскоро тя я закова с това, че „мандатът й на футболна съпруга свършва, защото вече има нова избраница”.

Не след дълго научаваме и коя е тя. Мистерията е разгадана. Мария Цветкова, бившата на Динко Динев, е запалила чаршафите с Ники още през лятото. Двамата са имали кратка авантюра, гласят слуховете според „България Днес”, но кой знае – нещата току виж се задълбочили съвсем и Алисия се окаже сама.

Любовницата му наистина е плейметка, както Божинова заяви най-нагло в социалната мрежа.

По-лошото е, че тя е добре позната и на Алисия, освен на Николета. За горещата им афера на морето знае и една от най-близките дружки на певицата. Христина, жената на Благой Иванов, спестила горчивата истина на Алисия, въпреки че са приятелки. „Тя й заби нож в гърба, предаде я, не може да мълчиш в такъв момент и да гледаш как я унижават!”, възмущават се хора от кръга на Алисия.

Няма да мине много време и тя самата също ще научи, а тогава вероятно ще разтрогне не само отношенията си с Ники, но и тези с Христина, вещаят загрижени за съдбата на фолк изпълнителката.

източник: kliuki.net

Leave a Comment