Певицата под ключ в Перник, абортирала от гаджето си.

В истински заложник на Жоро Бирмата се превърна Преслава. Певицата е заключена в луксозния апартамент на гаджето си в Перник, след като абортирала преди няколко седмици от съименника му Жоро Главата.

За да върже певицата, Главата я забременил, но изпълнителката побързала да махне ембриона. Бесен бизнесмена се разделил с нея, а тя се върнала при старото си гадже Бирмата.

Двамата скъсаха лятото, след като певицата направи таен аборт от Цуни. Тогава Бирмата се зарече, че повече няма да погледне Преслава, заради изневярата, но после й простил и се събрали. Този път обаче бизнесмена взел крути мерки. Вече няколко седмици певицата се движи по участия само с охрана и стъпка не може да направи без двете горили, които я пазят.

Преслава не може и кафе да изпие без охраната си, а да отиде сама на клуб било абсолютно табу за нея. Освен това всичките й контакти били строго контролирани. Единственото, което можела да прави Преслава е да ходи по участия, но дори и там се движела с охрана. А приятелите на певицата нямали нищо против строгия контрол оказван от гаджето на звездата.

източник: kliuki.net

Leave a Comment