Най-последната гореща клюка гласи, че Николета щяла да напуска родния футболист Валери Божинов. Плеймейтката Николета Лозанова се издигна толкова бързо, че  сега  вече е футболна съпруга, а преди е била доста видна пловдивска пеперуда, която денонощно висяла по луксозните нощни клубове и предлагала св*рка за 20 лева.

В зората на кариерата си Лозанова е била просто едно селско девойче без никакви задръжки, което е решило да се мери с останалите по г*ли ц*ци на фронта.

Вероятно и вие се досетихте, че съдбата на Ирина от известния български роман “Тютюн” и тази на Николета са почти сродни. Тук трябва да се отбележи, че плеймейтка номер едно в България не само е родом от село Караджалово, но е и учила там.

Селото се намира в Пловдивско. И тъкмопристигнала от малкото селце в големия град, Лозанова се превръща във видна нощна пеперуда. След това вече започва да се осъзнава и става опитна и упорита златотърсачка.

И така, докато селската красавица се отегчи от светския живот, стана по- палава и започна да се впуска в случайни авантьори, безсмислени и опустошителни любовни приключения, пише вестник “Папарак”.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment