Скандално видео е на път да разтърси сериозно не само светските среди, но и политическия живот в страната. На клипчето, направено със сравнително добро качество, се виждат бившия депутат от “Атака” Павел Чернев и жена, която поразително прилича на първата дама Юлияна Плевнелиева, да се чакат във фоайето на столичен хотел. След това двамата се качват в асансьора като Чернев не спира да милва и да говори нежно на придружителката си. Накрая двамата се отправят към предварително наетата хотелска стая, където да се усамотят.

Именно в този момент обаче забелязват нахалния папарак, който ги снима през цялото време. При вида му Юлияна закрива лицето си с ръка и бързо се скрива в стаята, а Чернев се насочва към автора на видеото, което свършва точно в този момент. Мъжът, заснел скандалното клипче, е категоричен, че жената в него е именно съпругата на президента Юлияна, предават от ХотАрена.

Ние не се обвързваме категорично с подобно твърдение, тъй като във видеото придружителката на Чернев носи тъмни очила, може би именно с цел да прикрие самоличността си. Някои фенове пък смятат, че видеото е просто тийзър към предстоящ филм. Както знаете, след като приключи с кариерата на народен представител, Павел Чернев се пренасочи към киното като дори записа няколко роли в родни продукции.

източник: kliuki.net

Leave a Comment