Косата на малката Мария е боядисвана в по-тъмни тонове още от малка. По този начин “родителите” й са се опитвали да скрият различността й, съобщава „Български новини“.
В момента на задържане, преди дни, косата на малката е била все още в два тона, коментират гръцки медии. Вече има показания на свидетел, от кръга на задържаните роми, че Мария наистина е дете на българка, която до скоро е живяла в района. Именно от нея, псевдородителите са закупили малката Мария.

Както “Български новини” съобщи пет са версиите, които ромите са изфабрикували за начина по който са се сдобили с детето. Първата, че са нейни биологични родители отпадна, след направения ДНК тест. Втората, че е тяхна внука, дете на дъщеря им, също отпадна на база на теста. Останалите три са, че преди години циганката е имала авантюра на остров Крит с канадец и детето е от него, четвъртата е, че са намерели детето изоставено пред супер маркет във Фарсала, завито в одеяло и петата, че детето е родено от българка и оставено в катуна от майката, тъй като не е могла да се грижи за него.

В същото време, както БЛИЦ съобщи сутринта, стана ясно, че на обявените телефони има над 5 000 обаждания вчера ог хора, които издирват децата си или даващи информация за малкия ангел Мария. Вижте видео от мястото, където е живяла Мария.

Снимките на детето се публикуват с прокурорско разрешение. Умоляват се всички, които разпознаят детето или имат информация да позвънят на телефон 0030 2410-683171 или 0030 2410-683184-5 в полицията на град Лариса.

източник: blitz.bg

Leave a Comment