Елена Попович – една от свидетелките срещу шефа на модната агенция FH1, се подвизава в германски бардаци, където се изживява като истинска звезда.

Скандалните разрития направи наш ценен източник, който държи да запази анонимността си. Той изпрати и снимки на Елена до редакционната поща на HotZona.bg. На тях се вижда как чисто голата родна миска се разхожда из един от бардаците.

Но първо да припомним коя е Елена Попович. Тя живее в София, работила за Агенция FH1, печелила различни титли от конкурси, като например „Мис казино ВИВА“, където стана първа подгласничка.

Момичето бе призовано като свидетел по делото срещу Росен Чолов за трафик на жени. По думите й, сводникът на СИК, който бе подчинен на Жени Калканджиева във Визаж, я принуждавал да проституира.
Момичето разказа пред съда как била откарана в Сърбия, с обяснението, че отива на участие. В същото време яки мъже я принуждавали ежедневно да проституира там, а във вербовката й участвала и покаялата се Ралица Любенова.

Доколко обаче може да се вярва на думите й, щом и до днес Елена Попович продължава да продава тялото си, макар и вече за друг сводник?

Според нашия информатор Елена Попович заминава за Германия през ноември 2012 година, където започва работа в първия за нея клуб Fkk Sharks в Дармщат.

„Тогава тя е заедно с момиче на име Стела Димитрова и заедно работят за общ сводник. След това се връща в България, а при следващото й заминаване за Германия започва работа в Fkk Maingatten във Франкфурт на Майн и паралелно с това ходи във Fkk World в град Гисен“, описва нашият източник подробно.

Какво всъщност представляват FKK клубовете?

Това са заведения, в които момичетата се разхождат голи и предлагат сексуални услуги срещу цени от 50 евро за 30 минути. „Дефилират“ с различни аксесоари – дамска чанта или с обувки, но винаги са чисто голи.

„Нямам информация дали преди това е работила за т.нар. laufhaus-клубове, в които всяко момиче има отделна стая и чака клиента си в нея.

Освен в горепосочените клубове, според нашия източник Елена Попович е работила и във Fkk Palast във Франкфурт, както и във Fkk Лайпциг.

Снимките, които ни изпрати информаторът, са правени преди две седмици в съблекалнята на Fkk Лайпциг. Елена е снимана чисто гола, докато се преоблича. Фотоси от самото заведение, както и от работата й, няма, тъй като телефоните и фотоапаратите в такива клубове са строго забранени.

На 4 от снимките се вижда как приятелката на Елена си прибира парите.

Росен Чолов в момента е на свобода. Елена Попович твърди, че е свидетелствала срещу него, защото я принуждавал да проституира. От това, което виждаме, и от разказа на източника, миската не изглежда насилвана…

източник: hotzona.bg

Leave a Comment