От самото начало на последния сезон на ВИП Брадър се говори, че продуцентите на шоуто манипулират вота на зрителите и гонят от Къщата виповете, които те решат. Как иначе да се обясни оставането на Ваня Червенкова, която се спасява на поредни елиминации? И която е откровено недолюбвана от зрителите.
За разлика от други сезони и риалити формати обаче тази година това не са просто слухове.

Продуцентите на ВИП Брадър сами се издъниха, че спасяват когото те си решат. За първи път в подобно шоу на елиминациите не се показват процентите зрителски гласове. Ники Кънчев просто обявява кой напуска Къщата и толкова. Няма “За теб гласуваха еди колко си процента”. И тази практика е от самия старт на ВИП Брадър.
“Явно са решили да станат съвсем нахални и да не се занимават да манипулират гласовете от смси. Просто не показват как е гласувано и обявяват името”, възмущават се феновете. Така на практика излиза, че парите за смс-и, които зрителите пускат, за да спасят любимците си, отиват на вятъра. И по-конкретно, в джоба на продуцентите. А волята на хората никой не го интересува, беснеят форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment