Недоволството на зрителите ескалира, а водещите не успяха да усмирят разгневените българи

Вълна от недоволни зрители затрупа тази сутрин бТВ, когато малко след прегледа на печата времето е запазено за зрителски обаждания, пише „Новини”.

Ани Цолова и Виктор Николаев буквално бяха заляти от гняв, омраза и критика заради скандала с „Булсатком”. „Крайно време е да се разберете, защо се излагате, това е безобразие?!”, крещяха им хората по телефона.

Неочакваните реакции, на които в телевизията не са свикнали, явно изнервиха до крайност Ани Цолова, която посъветва да се гледат други канали, след като някой не харесва бТВ.  По-уравновесеният Виктор Николаев се нае да обяснява, че телевизията намалила отстъпката за пакета си от програмите на групата. Специално за бТВ цената вече била едва ли не нулева и излезе, че те са жертва, защото „Булсатком” са ги отрязали.

Ани Цолова отново се разфуча секунди по-късно, след като се оказа, че и вторият зрител е възмутен от спора със сателитния оператор. Жената не била абонат на „Булсатком”, но изрази възмущение от поведението на телевизията и попита дали то не е популизъм. „Какъв ви е проблема – хем не сте на “Булсатком”, хем ни гледате“, избухна Цолова. Тя не се сепна дори от лекото побутване от страна на екранния си партньор да намали децибелите и реши да заклейми зрителката с думите “Виждам излишно хейтърство във второто обаждане“.

За ужас на водещите и третият успял да се свърже с телевизията зрител също ги подложи на унищожителен порой от думи. „Булсатком“ са прави – не може да ги задължавате да купуват целия ви пакет”, каза той.

източник: razkritia.com

Leave a Comment