66-годишната съпруга на принц Чарлз завихри нов скандал в кралското семейство. Последните й изцепки накарали Елизабет Втора да излезе от кожата си!

Възел на скандала е намерението на Чарлз да отстъпи трона на първородния си син, принц Уилям, твърдят от woman.ru. Чарлз е пръв наследник на Елизабет, но неотдавна той намекнал, че не му е време да прави първи стъпки като монарх на тази възраст. Освен това принц Уилям и съпругата му се радват на всенародна любов, а раждането на сина им – принц Джордж, ги прави в очите на поданиците солидно и надеждно семейство.

Намеренията на Чарлз обаче побъркали съпругата му, Камила Паркър-Боулз. Та се разкрещяла, че не може да чакаш цял живот трона и изведнъж да го отстъпиш, пък било то и на сина си. Американското списание Globe цитира уж антентичните закани на Камила, че ако Чарлз направи такава глупост – тя ще го зареже.
Оттогава Чарлз и Камила не си говорели, а при пътуването си до Индия едва успявали да позират един до друг с фалшиви усмивки.

Камила междувременно започнала да търси утеха в бутилката. При пътуването й с Чарлз на Изток домакините се впечатлявали от тягата й към тежкото вино и шампанското. Направо нямала мярка!
Слуховете за това поведение най-сетне стигнали и до кралицата и Елизабет не на шега се ядосала. Дори поръчала на помощниците си да намерят подходяща възстановителна клиника, където Камила да бъде настанена поне за месец след завръщането си от Индия.

Кралицата била готова да се погрижи и за развода на Чарлз и Камила. Според слуховете обаче снахата нямало да получи и пени, ако не се освободи от пагубната си зависимост.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment